+36 20 992-17-07

© 2024. Melinda Major Interior
All Rights Reserved

Teljeskörű enteriőr tervezés és tanácsadás

Milyen esetekben ajánlom?

Szeretnéd, hogy az építésszel konzultálva, a maximumot hozzuk ki az ingatlanból a térszervezés során?

Fontos számodra, hogy egyedi elképzeléseidet egymással összhangban valósítsuk meg, hogy a végeredmény egy harmonikus és inspiráló otthon legyen?

Szükséged van arra, hogy a tervezést követően, a kivitelezés ideje alatt ellenőrizzem, hogy minden az elfogadott tervek szerint valósuljon meg az ingatlan kialakításánál?A szolgáltatás tartalma

Ez a legmagasabb szintű tervezési szolgáltatás, ami mind új építésű lakások belső kialakításánál, mind pedig korábban épült ingatlanok felújításánál igénybe vehető.

Az ingatlan felmerésétől, a műszaki tervezésen és a belső design kialakításán át, a megvalósításig, vagyis a kivitelezés ellenőrzéséig terjedő teljeskörű enteriőr tervezési szolgáltatás.


A szolgáltatás folyamata

Konzultáció során, megnézzük a helyszínt, az épülő vagy felújítandó ingatlant, átnézzük a rendelkezésre álló terveket és megbeszéljük az elképzeléseidet.

A konzultáció után árajánlatot készítek, tervezési határidővel és fizetési ütemezéssel.

Az árajánlat elfogadása után helyszíni felmérés keretében felmérem az ingatlant, annak érdekében, hogy az elkészülő tervek tökéletesen pontosak legyenek. 

Alaprajzi vázlatterveket készítek Neked, az otthonod adottságait és az elképzeléseidet maximálisan szem előtt tartva, ezután véglegesítjük a berendezési tervet.

Egyeztetjük a tervezendő anyagokat, burkolatokat, amiből moodboardokat készítek Neked, hogy láthasd, hogy a különböző színek, anyagok, textúrák hogyan harmonizálnak majd egymással.

Minden helyiségre 3D látványtervet készítek, png file formátumban, hogy láthasd  megálmodott elképzeléseidet, még a megvalósulás előtt.

Elkészítem a teljes műszaki tervdokumentációt, ez alapján tudják a kivitelezők pontosan megvalósítani a megtervezett enteriőrt. 

A tervdokumentáció tartalma: Bontási -és Építési tervek, Gipszkartonozási terv, Elektromos koncepcióterv, Burkolatkiosztási terv, Konyhabútor terv és egyedi gyártású bútorok terve

Konszignációs listát készítek, a beépülő burkolatok, lámpák, kereskedelmi forgalomban kapható bútorok összefoglalásával, ez egy beszerzési lista, ami megkönnyíti a beszerzést.

A tervezési folyamat során igény esetén 2 alkalommal elkísérlek, hogy támogassalak a burkolatok, berendezési tárgyak kiválasztásában.

Igény esetén  vrDesigner szoftver használatával lehetőség van életnagyságban virtuálisan bejárni a tereket, illetve lehetőség nyílik 3D animáció készítésére is.

A kivitelezés időszaka alatt is támogatlak, ha segítségre lenne szükséged, illetve 3 alkalommal a helyszínen ellenőrzöm a tervek pontos megvalósulását.


Díjazás

A teljeskörű enteriőr tervezés és tanácsadás minden esetben egyedi díjazású, amit több tényező együttesen határoz meg - a tervezendő m2, a feladat összetettsége, az egyedi tervezésű bútorok mennyisége, a fotórealisztikus képek felbontása.