+36 20 992-17-07

© 2024. Melinda Major Interior
All Rights Reserved

Műszaki tervek készítése

Milyen esetekben ajánlom?

Szükséged van a műszaki tervdokumentációra, melyek segítségével a kivitelezők megvalósíthatják a megálmodott enteriőrt?

Saját elképzelésedhez és otthonod adottságaihoz illő, egyedi konyhabútort, beépített bútort, vagy gardróbot szeretnél?A szolgáltatás lehetséges tervdokumentációi

Bontási -és Építési tervek

Méretezett műszaki tervek, melyek pontosan meghatározzák, hogy melyik falak, falszerkezetek, nyílászárók bontandóak, illetve hová épülnek új falak és hová kerülnek új nyílászárók. 

Gipszkartonozási terv

Méretezett műszaki terv az épülő gipszkarton szerkezetekről; falak, előtétfalak, álmennyezetek, álmennyezeti szigetek.

Elektromos koncepcióterv

Méretezett műszaki terv, ami pontosan meghatározza a lámpakiállások, és az elektromos szerelvények; kapcsolók, dugaljak helyét, illetve tartalmazza a kapcsolási koncepciót.

Gépészeti koncepcióterv

Méretezett műszaki terv, ami pontosan meghatározza a vízkiállások és vízbekötést igénylő készülékek, illetve gázüzemű készülékek helyét.

Burkolatkiosztási terv

Méretezett műszaki terv az alkalmazandó hidegburkolatról; padló, illetve falburkolatról, a burkolat tervezett kiosztásáról, a burkolatindítási pontok meghatározásával.

Konyhabútor terv és egyedi gyártású bútorok terve

Méretezett bútorterv az egyedi gyártású bútorokról, a beépített háztartási gépek helyének pontos jelölésével, illetve az ajtónyitási irányok meghatározásával.

Színterv

Javaslati terv az alkalmazandó anyagok; burkolatok, festékek, tapéták, dekorfalak és további dekoráló anyagok színeire, anyagaira, textúráira.A szolgáltatás folyamata

Konzultáció során, megnézzük a helyszínt, az épülő vagy felújítandó ingatlant, átnézzük a rendelkezésre álló terveket és megbeszéljük az elképzeléseidet.

A konzultáció után árajánlatot készítek, tervezési határidővel és fizetési ütemezéssel.

Az árajánlat elfogadása után helyszíni felmérés keretében felmérem az ingatlant, annak érdekében, hogy az elkészülő tervek tökéletesen pontosak legyenek. 

Egyeztetjük a tervezendő anyagokat, burkolatokat.

Ezután jön a tervezés folyamata. A műszaki tervek az elfogadott végleges berendezési tervek alapján készülnek.

A műszaki tervek elkészülése után konszignációs táblázatban összesítem a tervdokumentációban szereplő kereskedelmi forgalomban kapható termékeket, ezáltal segítve a beépülő anyagok beszerzését.


Díjazás

A műszaki tervezés minden esetben egyedi díjazású, amit több tényező együttesen határoz meg - a tervezendő m2, a feladat összetettsége, a kért műszaki tervek mennyisége.